IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

vineri, 15 aprilie 2022

Pardesiul cu gluga DOGGIE

 


Acest pardesiu cu gluga confectionat din diferite materiale colorate are o structura voluminoasa, ampla, conceputa pentru zilele racoroase. Se incheie pe piept cu un scai special care nu agata blanita, iar croiul este in asa fel realizat incat sa permita libertatea de miscare. Pentru a se fixa mai bine la piciorusele din spate si codita are un elastic fin dar rezistent. Gluga, daca nu este folosita, se poate rabata. Pentru a sublinia talia, partea din spate este usor incretita. Este captusit cu materiale usoare, alunecoase iar pe partea dreapta este brodata emblema firmei. Se confectioneaza pe toate marimile (25-80) dar la cerere  se poate confectiona pe marimea dorita, intr-o gama foarte variata de culori, uni sau cu imprimeuri. Este deopotriva practic dar si elegant atat pentru fetite cat si pentru baieti. Pentru amanunte ( cluore, marime, pret, livrare, etc.) sunati la tel: 0721403635 Vizitati: https://euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.