IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

joi, 14 aprilie 2022

Costumul de vanatoare ROBIN-HOOD

 
COSTUMAŞUL ROBIN-HOOD sau DE VÂNĂTOARE a fost special creat pentru ocazii deosebite. Este confecţionat dintr-o sfofă subţire, dar rezistentă, gulerul este scurt, iar pe pulpele din spate croiul este larg, bogat. Pe piept se închide cu un şnur împletit rezistent, reglabil. Tot aici sunt aplicate două buzunăraşe decorate cu năsturaşi. Pe spate se închide cu un cordon, care este cusut pe o bentiţă cu ornamente, ce personalizează acest costumas. Tot pe spate sunt aplicate două buzunaraşe - pe unul fiind brodată emblema firmei iar celălalt fiind decorat cu un năsturaş - ceea ce contribuie la eleganţa acestui costum. Este căptuşit cu un material subţire, lunecos. Pentru a se fixa mai bine pe picioruşele din spate şi codiţă este aplicat un elastic fin, dantelat. Hăinuţa este însoţită de o pălăriuţă de vânător cu pană şi panglicuţă. Această pălăriuţă este dublă şi are întăritor pentru a rămâne în forma pe care o dorim. Se fixează sub bărbie şi după urechiuşe cu ajutorul unui elastic fin, dar rezistent. Se confecţionează pe marimea dorita. Pentru amanunte (marime, pret, livrare, atc.) sunati la tel: 0721403625. VizitatI: https://euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.