IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 16 aprilie 2022

Costum militar trupele N.A.T.O.

 

COSTUMUL MILITAR TRUPELE N.A.T.O. este creat atât pentru fetiţele cât şi pentru băieţeii care au o personalitate puternică . Este confecţionat din material de camuflaj şi are un croi larg, bogat. Guleraşul este scurt. Se încheie pe piept cu ajutorul unui şnur împletit iar pe spate cu ajutorul unui cordon . Pentru o fixare mai bună picioruşele din spate şi codiţa se prind cu ajutorul unui elastic şnur sau dantelat -  fin dar foarte rezistent. Este căptuşit cu un material fin, subţire şi lucios. Atracţia acestui costum o reprezintă aplicaţiile - cartuşiere, buzunare, buzunare ascunse, armele - şi boneta, care se prinde pe cap cu un elastic fin, sub bărbie şi după urechiuşe. Se confecţionează pe marimea dorita. Pentru amanunte (marime, pret, livrare, etc.) sunati la tel: 0721403635 Vizitati: https:euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.