IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 23 aprilie 2022

Pelerina impermeabila LABUS

 


Se confectioneaza dintr-un material special, impermeabil 100%, teflonat. Croiul este bogat, clasic pentru pelerine. Se inchide pe piept si pe spate cu un cordon reglabil care are un scai special care nu agata blanita si care se poate regla in functie de circumferinta toracelui si a pieptului. Are o captuseala subtire,fina, este paspoalata, iar pentru o buna fixare pe piciorusele din spate si codita se prinde cu un elastic subtire (dantelat sau snur). Asigura confort termic, impermeabil 100%. Se confectioneaza pe marimea dorita. Pentru amanunte – marime, culoare, pret, livrare, etc. – sunati la tel: 0721403635. Vizitati: https//euroanimode.ro

 

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.