IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

marți, 26 aprilie 2022

Compleul VALY

 

Compleul VALY este format din vestuţă şi pantalonaş. Atât vestuţa cât şi pantalonaşul sunt confecţionate din materiale subţiri, rezistenti (in,doc,stofă subţire,velur,etc.) pentru anotimpul cald. Vestuţa este paspoalată şi se încheie pe spate cu un scai special, care nu agaţă blăniţa. Pantalonaşii se încheie cu un elastic (nu incomodează) ce permite libertatea de mişcare, au buzunare aplicate cu batistuţă şi broderie cu emblema firmei . Se confecţionează pe marimea dorita, într-o gamă foarte variată de culori şi combinaţii de culori. Acest compleu este recomandat pentru anotimpul cald dând o notă sportivă, energică, plină de dinamism şi voioşie. Pentru amanunte ( marime,culoare, pret, livrare, etc.) sunati a tel: 0721403635  Vizitati: https://euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.