IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

miercuri, 6 aprilie 2022

Pantaloni GRIG

 Pantalonaşul GRIG este confecţionat din doc, stofă, tercot, şi este captuşit cu un material subţire, alunecos. Are aplicate două buzunare (pe unul este brodată emblema firmei iar celălalt beneficiază de o batistuţă ornament). Pantalonaşul se fixează în talie cu o cureluşă susţinută cu ajutorul găicilor şi care se încheie cu un scai special (care nu agaţă blăniţa), iar ca ornament are aplicat un năsturaş. Este un pantalonaş recomandat atât băieţilor cât şi fetiţelor, iar impresia creeată este tinerească, de sportivitate. Se confecţionează într-o gamă foarte variată de culori şi pe marimea dorita. Pentru amanunte – culoare, marime, pret, livrare, etc. sunati la tel: 0721403635. Vizitati: https://euroanimode.ro

 

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.