IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

joi, 7 aprilie 2022

Costumul PENNY cu PALARIUTA

 Costumul PENNY cu Palariuta, este formaţ dintr-o bluziţă, care are un guler scurt, se închide pe piept cu un scai special - care nu agaţă blăniţa - şi se realizează în culori uni vesele sau cu imprimeuri, într-o gamă largă de materiale (mătase, stofă, etc.) şi o fustiţă mini creaţă şi tivită cu un paspoal asortat. Are aplicat un cordonaş, care are rolul de a da eleganţă acestui costumaş. Este căptuşit cu un material subţire, lucios. Se realizează într-o gamă foarte variată de culori şi combinaţii de culori. Palariuta are întăritor pentru ca borurile să stea în forma dorită. Cu un elastic subţire, dantelat se prinde sub bărbie iar banda din mijloc o va susţine între urechiuşe. Croiul este conceput în aşa fel încât să nu deranjeze, să fie foarte comodă. Se confecţionează pe marimea dorita. Pentru amanunte (marime, culoare, pret, livrare, etc.) sunati la tel: 0721403635  Vizitati: https://euroanimode.ro

 

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.