IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

joi, 2 februarie 2023

Papucei pentru iarna

 





Papuceii MAX, PRINT, EDY sunt confecţionati dintr-un material foarte rezistent, pe talpă şi vârf având imitaţie de piele. Se închid cu scai, care reglează grosimea piciorului. Este un bun izolator termic, fereşte de umezeala şi îngheţ al tălpiţei. Totodată este foarte recomandat întrucât protejează perinuţele şi pielea dintre degetele de la picioare de corpuri străine si tare neplăcute (cioburi, spini, pietricele mici, zgură, substanţe toxice – folosite pentru topirea zăpezii şi a gheţii, sau pentru dezinfectie). Se pot folosi si vara, cand asfaltul este fierbinte si poate provoca arsuri la perinutele de la picioruse.  Masura este realizata din circumferinta piciorusului in dreptul talpitei. Se confectioneaza pe 6 marimi (7 – 15 cm), dar la comada se confectioneaza pe masura dorita. Pentru detalii (marime, culoare, pret, livrare, etc.) sunati la tel: 0721403635. Vizitati: https://euroanimode.ro

ATENTIE ! Va rugam sa consultati tabelul de marimi inainte de a face comanda.

 

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.