IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 30 aprilie 2022

Haina PEGGY

 

Hăinuţa PEGGY este o hăinuţă deosebită, recomandată pentru vizite, întâlniri mondene. Este o hăinuţă care denotă o eleganţă discretă. Este confecţionată din saten, este paspoalată, are un guleraş scurt, ornat cu un volănaş elastic foarte delicat. Nota de eleganţă o dau aplicaţiile discrete - un buzunar ornat cu volănaş elastic, pe care este brodată emblema firmei, şi opus acesteia, este aplicată o broderie în relief. Este căptuşită cu un material fin, lucios. Pentru a se fixa bine pe picioruşele din spate şi codiţă există un elastic dantelat. Pe spate şi piept se leagă cu un şnur împletit. Se confecţionează într-o gamă foarte variată de culori şi pe marimea dorita. Pentru amanunte (marime, culore, pret, livrare, etc.) sunati la tel: 0721403635 Vizitati: https://euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.