IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 9 aprilie 2022

Costum popular zona OAS

 




Costum popular zona OAS . Creat atat pentru fetite cat si pentru baietei . Este format din hainuta , vestuta -laibar , traistuta si colop . Hainuta este confectionata dintr-un material fin alb , are un croi larg , bogat , cu aplicatii din bentite multicolore , danteluta cu fir de lame auriu iar gulerasul este in acelasi ton – dantelat , cu intarsii de lame . Pe piept se incheie cu un snur tricolor impletit iar pe spate cu o curelusa reglabila de culoare inchisa . Pentru fixare pe piciorusele din spate si codita , are aplicat un elastic dantelat . Dublura este confectionata dintr-un material alb matasos . Vestuta-laibar este din saten in doua culori (negru cu rosu) si ciucurei de culori opuse celor pe care sunt aplicati , este prinsa de hainuta , dar si aceasta are un snur colorat cu ajutorul caruia se leaga pe piept . Traistuta este din acelasi material si respecta combinatia de culori , precum si ciucurasii . Este prinsa de hainuta cu un snur impletit de culoare rosie iar in el se pot pune diferite jucarii , biscuiti , osute . Colopul din paie impletite tratate este decorat cu o panglica tricolora , si se prinde cu ajutorul unui elastic subtire sub barbie si dupa urechiuse .Pentru amanunte: marime, culoare, pret, livrare, etc. sunati la tel: 0721403635. Vizitati: https://euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.