IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

duminică, 20 februarie 2022

Haina RIKY

 Haina RYKY este o haina creata pentru anotimpul rece, zapada,lapovita,frig. Este confectionata dintr-un material impermeabil sau atofa, captusita cu vatelina stratificata si dublura dintr-un material subtire. Se incheie pe piept cu un scai special care nu agata bloanita. Are diferite ornamente tricotate in culori de contrast , material din care este confectionat si gluga. Protejeaza, asigura confort termic, nu creaza disconfort si permite libertatea de miscare. Se confectioneaza pe 18 marimi (25-100), dar se poate confectiona si pe marimea dorita. Pentru amanunte (marime. culoare, livrare, pret, etc.) sunati la tel: 0721403635 – 0254515015. Vizitati: https://euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.