IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 6 martie 2021

Costumul BOBY la reducere 20% !

 


REDUCERI 20% ! Costumul BOBY este realizat din materiale rezistente in pas cu tendintele modei . Gulerasul este scurt , de regula avand aceeasi culoare ca si ornamentul de la piept, cordon si marginea picioruselor din spate . Se inchide pe piept cu un scai special , care nu agata blanita . Are aplicat un cordonas si doua buzunarase (unul cu batistuta si unul pe care este brodata emblema firmei) . Este captusit cu un material subtire . Are un croi special , care asigura libertatea de miscare, nu creeaza disconfort, fiind foarte confortabil . Se poate purta atat de catre fetite cat si de catre baietei si este recomandat a se purta la plimbari prin parcuri dimineata si seara . Se confectioneaza pe 16 marimi (25 – 80 cm.) dar la cerere se poate confectiona pe marimea dorita. Pentru amanunte ( marime, cuoare, livrare, pret, etc. ) SUNATI LA TEL: 0721403634 – 0254515015 Vizitati:https://euroanimode.ro

 

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.