IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 8 octombrie 2011

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU ACEASTĂ LUNĂ

Pentru această lună recomandăm o gamă de produse care au cel mai bun raport calitate/preţ şi sunt cele mai căutate.
HĂINUȚA WINNY cod-0.1.9.2.

Este o hăinuţă confecţionată din material semi -impermeabil, matlasată în carouri, căptuşită cu vatelină statificată şi dublură din polar. Are aplicat un buzunăraş (pe care este brodată emblema firmei) şi în care se pot pune diferite jucării sau chiar un biscuit Padovan (ROYAL CANIN). Gulerul are un croi bogat, larg, mare, pentru a ne feri de frig, ploaie, zăpadă. Recomandăm să se poarte cu o şepcuţă (în aceeaşi nuanţă cu hăinuţa). Arată excelent. Se confecţionează în diferite culori pentru toate mărimile (25-80) şi rasele. Este prevăzută cu un elastic pentru a se aşeza perfect pe pulpe şi codiţă. Croiul este în aşa fel realizat încât piepul şi spatele sunt protejate dar..permite libertatea de mişcare. Este o hăinuţă ideală şi are un raport calitate/preţ excelent. Asigură confort termic, este lejeră, aspectuoasă.

COMPLEU BASSCO cod-0.2.9.6.

PRODUS CREEAT LA SUGESTIA MEDICULUI VETERINAR !
Este creat special pentru acest anotimp şi este format dintr-o pelerină şi o şepcuţă cu cozoroc. Se confecţionează dintr-un material special, impermeabil 100%, teflonat. Croiul este bogat, clasic pentru pelerine. Se închide pe piept şi pe spate cu un scai special care nu agaţă blăniţa şi care se poate regla în funcţie de circumferinţa toracelui şi a pieptului . Are o căptuşeală subţire, lucioasă, fină, este paspoalată, iar pentru o bună fixare pe picioruşele din spate şi codiţă, se prinde cu un elastic subţire (dantelat sau şnur). Asigură confort termic şi protejează 100% de ploaie, lapoviţă, ninsoare. Se confecţionează într-o gamă foarte variată de culori/combinaţii coloristice şi pe toate mărimile (25-80). Şepcuţele cu cozoroc sunt realizate din acelaşi material şi în acelaşi ton coloristic cu pelerina. Se prind sub bărbie cu un elastic fin dar rezistent. Datorită croiului special se aşează foarte bine pe cap şi nu deranjează, fiind exlus să alunece, chiar dacă scuturăm din cap.Nu creează disconfort. Compleul este recomandat atât pentru fetiţe cât şi pentru băieţi.

COMPLEU PALOMA cod-0.3.0.6.

PRODUS CREEAT LA SUGESTIA MEDICULUI VETERINAR !
Este format din vestuţă şi şepcuţă cu cozoroc. Vestuţa este confecţionată din material semiimpermeabil, este matlasată, este căptuşită cu un strat subţire de vatelină stratificată şi are dublură din polar sau alte materiale fine, călduroase. Este paspoalată, se încheie pe spate cu un scai special, care nu agaţă blăniţa. Oferă confort termic protejând organele vitale şi permiţând libertatea de mişcare. Şepcuţa cu cozoroc este confecţionată din material impermeabil, teflonat, se prinde sub bărbie cu un elastic fin, rezistent, care nu incomodează. Acest compleu este ideal pentru perioada de trecere dintre anotimpuri, când vremea este destul de instabilă. Se confecţionează intr-o gamă foarte variată de culori, pe toate mărimile(25-80).

PACHETUL FALL cod-0.2.9.0.

Pentru această toamnă destul de capricioasă din punct de vedere meteo vă recomandăm pachetul FALL. Acest pachet conţine o pelerină confecţionată dintr-un material impermeabil 100%, teflonat, căptuşit cu un material subţire, care se încheie cu ajutorul unui cordon pe piept şi pe spate, prevăzut cu un scai special, care nu agaţă blăniţa, iar pentru o fixare bună are la picioruşele din spate şi codiţă un elastic fin, rezistent. Asigură protecţie împotriva intemperiilor dar şi protecţie termică. Croiul este în aşa fel realizat încât să permită libertatea de mişcare. Se întreţine foarte uşor şi nu necesită călcare. Pentru a da o notă de eleganţă este paspoalată. Acest pachet mai conţine un set de papucei, care protejează lăbuţele împotriva frigului şi umezelii. Se fixează cu scai şi sunt confecţionaţi dintr-un material călduros, talpa şi vârfurile fiind din material impermeabil. Nu trebuie să lipsească şepcuţa cu cozorac, care protejează capul şi care este în aşa fel realizată încât să nu creeze disconfort. Toate se asorteză şi sunt în pas cu moda. Se confecţionează într-o gamă foarte variată de culori şi pe toate mărimile (25-80). Se poate purta atât de către fetiţe cât şi de către băieţei.
Având acest pachet veţi fi protejati de intemperii, vă veţi bucura de confort termic, dar veţi fi şi... trendy !
Acest produs este creat la sugestia medicilor veterinari.

ŞEPCUŢĂ NERO cod-0.1.3.3.

Şepcuţa NERO este o şepcuţă cu cozoroc confecţionată dintr-un material deosebit - impermeabil teflonat. Asigură confort termic (este recomandat a se purta atât contra soarelui cât şi împotriva ploii sau a frigului). Se prinde sub bărbie cu un elastic fin dar rezistent . Datorită croiului special se aşează foarte bine pe cap şi nu deranjează , fiind exlus să alunece , chiar dacă scuturăm din cap . Se confecţionează într-o gamă foarte variată de culori şi în toate mărimile (S , M , L ). Se recomandă a se purta atât singură dar şi ca accesoriu la diferite hăinuţe de toamnă-iarnă, în acelaşi ton coloristic sau în nuanţe de contrast. Se poate purta atât de către băieţei cât şi de fetiţe. Purtând această şepcuţă veţi fi admiraţi şi apreciaţi de toţi trecătorii !

Papucei EDDY cod-0.3.0.0.
Papuceii EDDY sunt confecţionaţi dintr-un material foarte rezistent, impermeabil, pe talpă şi vârf având imitaţie moale de piele. Se închid cu scai, care reglează grosimea piciorului. Se confecţionează în toate mărimile (1-10), într-o gamă variată de culori. Este un bun izolator termic, te fereşte de umezeală şi îngheţ al tălpiţei. Totodată este foarte recomandat întrucât protejează perinuţele şi pielea dintre degetele de la lăbuţe de corpuri străine şi tare neplăcute (cioburi, spini, pietricele mici, zgură, substanţe toxice - folosite pentru topirea zăpezii şi a gheţii). Datorită materialelor din care sunt confecţionaţi (diferite culori şi imprimeuri) sunt foarte aspectuoşi Recomand ca papuceii să fie în tonuri de contrast cu hăinuţa dar în acelaşi ton cu şepcuţa. Acest lucru vă va crea o imagine "cool"- de şmecheraş. Încercaţi să vedeţi ce bine vă stă, ce comozi şi aspectuoşi sunt. Fiecare set cuprinde 4 bucăţi, adică pentru fiecare lăbuţă câte unul.

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.