IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

duminică, 15 februarie 2009

HĂINUŢĂ ARIS

Vestimentaţie de primăvară . Vestimentaţie de toamnă . Haina ARIS cod-0.1.9.6.
Hăinuţă ARIS este o hăinuţă din stofa fină şi uşoară într-o singură culoare , căptuşită cu un material fin , mătăsos . Are un guler bogat , elegant iar pe spate are aplicate două bentiţe de satin de mărimi diferite şi un buzunar cu paspoal pe care este brodată emblema firmei. Frumuseţea acestei hăinuţe este dată de faptul ca la pulpiţă are inserat un pliu bogat , din acelaşi material cu dublura , reglabil cu ajutorul unui şnur - fontiţă din satin , care în timpul mersului creează o impresie vizuală deosebită . Pentru fixare , la picioruşele din spate şi codiţă are un elastic fin , dantelat . Se închide pe piept cu un scai special (care nu agaţă blăniţa) şi 2-3 năsturaşi discreţi . Se confecţionează într-o gamă variată de culori , cu dublura asortată , în toate mărimile (25-80) . Datorită pliurilor de la pulpiţă este o hăinuţă recomandată mai mult fetiţelor . Ca accesorii - datorită notei de eleganţă sobră - este recomandat doar un lănţişor fin , discret cu adresierul .
BLACKY

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.