IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

vineri, 16 ianuarie 2009

TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE ŞI DE UTILIZARE A SITE-ului

Introducere
Folosirea, incluzând vizitarea site-ului euroanimode.blogspot.com., implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare:
Conţinutil site-ului şi Copyright
SC BORDULA EUROANIMODE SRL face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest site. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe punctuale: unele specificaţii, descrieri, pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Fotografiile au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard.
Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor defecţiuni tehnice apărute la server.
Toate promoţiile prezentate pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.
Euroanimode.blogspot.com , precum şi toate informaţiile conţinute şi pozele sunt proprietatea firmei SC BORDULA EUROANIMODE SRL.
Folosirea informaţiilor şi a pozelor fără acordul scris al SC BORDULA EUROANIMODE SRL este considerată infracţiune şi se pedepseşte conform legii.
Frauda
Orice încercare de a modifica conţinutul siteu-lui euroanimode.blogspot.com sau de a afecta performanţa serverului pe care rulează site-ul euroanimode.blogspot.com va fi considerată tentativă de fraudare a sistemului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au încercat acest fapt.
Litigii
Orice litigii apărute între Clienţi şi Societate va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată unde are sediul SC BORDULA EUROANIMODE SRL.
Confidenţialitate
Firma SC BORDULA EUROANIMODE SRL se asigură să păstreze confidenţialitatea datelor clienţilor, preţurile, produsele achiziţionate şi nu le va face publice fără acordul dumneavoastră.
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru proțectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificată și completată, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Vă informăm că datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a Serviciului. Utilizatorii înteleg și acceptă ca datele personale pe care le furnizează sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime de către Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclamă, marketing și publicitate, statistică, și/sau furnizare bunuri și servicii.
Dispoziţii finale
SC BORDULA EUROANIMODE SRL îşi rezervă dreptul de a efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.
Euroanimode® este marcă înregistrată a SC BORDULA EUROANIMODE SRL.
Toate produsele au brodate pe ele sigla euroanimode.

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.