IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

PREŢURI , LIVRARE , MODALITĂŢI DE PLATĂ

Preţuri , Livrare , Modalităţi de plată

1 - Preţurile variază în funcţie de cursul Lei/Euro , model , mărime , materiale folosite şi aplicaţii opţionale comandate (pietre semipreţioase , cristale Swarowsky , etc).
2 - Livrarea se face prin serviciul de curierat rapid Fan Courier .În momentul expediţiei veţi fi anunţati şi veţi primi nr. AWB-ului cu care sa făcut expediţia . Acesta permite verificarea în orice moment a informatiilor privind expedierile . Accesaţi şi introduceţi nr. AWB-ului.

3 - La comenzi mai mari de 350 lei transportul (cu ramburs) este suportat de societate , clientul plătind doar marfa comandată .
4 - Contravaloarea se achită agentului Fan Courier în numerar sau se înmânează bilet la ordin în momentul primirii coletului .
5 - Coletul este însoţit de factură , chitanţă şi certificat de calitate , garanţie şi declaraţie de conformitate a produselor.
6 - La comenzi mai mari de 500 lei societatea acordă o reducere de 5% şi 10% pentru comenzi ce depăşesc 1000 lei . Promoţie valabilă până în 31 decembrie 2010 . Clienţii fideli beneficiază tot timpul de oferte promoţionale , şi sunt anunţaţi de lansarea noilor modele .
7 - Pentru informaţii vă rugăm să ne contactaţi prin :
gadget-ul contact
sau la:
mobil : 0724-396566 , 0721-403635, 0724-022644
fix/fax : 0254-515015
email: euroanimode@gmail.com euroanimode@yahoo.com

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.