IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

miercuri, 24 aprilie 2019

Reduceri de 10%, cadouri !

Vestimentatie si accesorii pentru animale de companie.
In perioada 08.- 27.04.2019
10 % REDUCERE LA TOATE PRODUSELE EUROANIMODE si un accesoriu CADOU !
Pentru aceasta perioada: haine, costume, pelerine, veste, compleuri, fustite, pantaloni, papucei, sepcute, impermeabile, papioane, esarfe, bandane si multe altele. Ofera confort termic, protejeaza impotriva intemperiilor meteo. Permit libertatea de miscare, nu creeaza disconfort, se intretin foarte usor. Peste 300 de modele intr-o gama foarte variata de marimi si culori. PRETURI DE PRODUCATOR !
La o comanda de 350 lei transportul este gratuit. Pentru amanunte: marime, culoare, model, pret, livrare, etc. sunati la tel: 0721403635, 0254515015. Vizitati: http://euroanimode.ro

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.