IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

marți, 15 martie 2011

Produse la prețuri de criză

Costumaş PENNY

Costumaş  PENNY
Este un costumaş format din bluziţă şi fustiţă . Este confecţionat dintr-un material fin , subţire , este paspoalat , gulerul este scurt , cu întăritor şi are un cordon ornament .

Hăinuţa PEGGY

Hăinuţa  PEGGY
Este confecţionată dintr-un material fin , lucios , este paspoalată , iar guleraşul şi buzunarul sunt ornate cu elastic dantelat .

Pelerina FIFI

Pelerina  FIFI
Este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat , în două culori , este paspoalată . Croiul este în aşa fel realizat încât să împiedice formarea condensului .

Hăinuţa FUNNY

Hăinuţa  FUNNY
Este o hăinuţă de vară confecţionată din materiale subţiri , uşoare , vaporoase , în culori vesele , cu imprimeuri . La gât este ornată cu elastic dantelat şi este paspoalată .

Costumaş BOBY

Costumaş  BOBY
Este confecţionat din materiale subţiri , dar rezistente (in , tercot , doc , velur , etc.) . Este ornat cu un buzunar aplicat cu batistuţă şi un cordon . Gulerul este scurt cu întăritor , se încheie pe piept cu un scai special , care nu agaţă blăniţa .

Hăinuţa LORD

Hăinuţa  LORD
Este confecţionată dintr-o stofă fină , subţire , Personalitatea acestei hăinuţe este dată de aplicaţiile de pe spate , două panglici de culori diferite cusute numai pe o parte şi nasturii ornament .

Hăinuţa MIKY

Hăinuţa  MIKY
Este o hăinuţă uşoară de vară , confecţionată din material semiimpermeabil . Este paspoalată , gulerul este larg , bogat .

Costumaş ANGEL şi şepcuţa NERO

Costumaş  ANGEL şi şepcuţa NERO
Este confecţionat dintr-un material fin , lucios , fustiţa este cu volănaşe şi are paspoal . Şepcuţa NERO este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat . Împreună crează o notă de eleganţă şi distincţie .

Vestuţa DOLLY cu şepcuţa NERO

Vestuţa DOLLY cu şepcuţa NERO
Vestuţa DOLLY este confecţionată din diferite materiale subţiri (mătase , doc , stofă subţire ,velur , etc.) în culori şi combinaţi vii , vesele , este paspoalată . Se poate asorta foarte bine cu şepcuţa NERO cu cozoroc , care este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat .


Hăinuţa ARIS

Hăinuţa  ARIS
Este confecţionată dintr-o stofă subţire . Pe spate are aplicate două bentiţe , iar pe pulpă are un pliu bogat .

Hăinuţa BELLA

Hăinuţa  BELLA
Este confecţionată dintr-o stofă subţire şi imită hăinuţele de epocă , datorită şnurului cu care se încheie pe spate . Gulerul este subliniat cu o danteluţă şi are nasturi ornamentali .

Hăinuţa HAPPY

Hăinuţa  HAPPY
Este o hăinuţă elegantă . Este confecţionată dintr-o stofă subţire , croiul este ingenios , subliniat printr-o vipuşcă.

Costumaş DAISY

Costumaş  DAISY
Este un costumaş elegant confecţionat dintr-un material fin şi este ornat cu dantelă cu fir lame , Are o tocă decorată cu mărgele .

Costumaş militar NATO.

Costumaş militar NATO.
SĂ TRĂIŢI , DOM' CĂPRAR ! LA RAPORT SOLDATUL BLACKYŞOR . Costum militar: cartuşieră , bonetă , arme şi buzunare .

Hăinuţa JESSY

Hăinuţa  JESSY
Este o hăinuţă uşoară de vară , confecţionată dintr-un material fin , lucios . Este ornată cu nasturi şi o panglică ornament cusute pe spate .

Hăinuţa PITI

Hăinuţa  PITI
Este confecţionată dintr-un material care imită pânza de sac şi are intarsii lucioase . Este paspoalată , se încheie pe piept şi spate cu un şnur împletit .

Hăinuţa PIKY

Hăinuţa  PIKY
Este confecţionată din materiale subţiri , uşoare , în culori pastelate , cu imprimeuri . Are aplicat un buzunar cu o batistuţă fantezi . Pe mijlocul spatelui este cusută o bentiţă , care flutură în timpul mersului şi dă o notă boemă .

Hăinuţa LILY

Hăinuţa  LILY
Este croită în aşa fel încât să dea impresia unui deuce-pieces . Este o hăinuţă veselă în două culori . Are aplicate : un cordon cu cataramă , buzunare şi bretele .

Pantalonaş DINO şi şepcuţa NERO

Pantalonaş DINO şi şepcuţa NERO
Este confecţionat din materiale subţiri (doc , in , velur , stofă subţire , etc.) este ornat cu buzunăraş cu batistuţă . Se asortează excelent cu şepcuţa NERO .

Hăinuţa GRIVEI

Hăinuţa  GRIVEI
Este confecţionată dintr-un material impermeabil , teflonat şi este paspoalată . Se încheie pe piept şi spate cu un şnur împletit .

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.