IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

joi, 13 august 2009

PELERINE NEMO


PELERINA NEMO cod-0.3.1.0.
Este o pelerină creată special pentru anotimpul acesta. Este confecţionată dintr-un material fin impermeabil, teflonat, granulat, în două culori. Este rezistent şi foarte uşor de întreţinut. Croiul este în aşa fel realizat încât, la îmbinarea celor două culori, să existe o fantă pentru aerisire. Este paspoalată, se încheie pe spate şi pe piept cu un scai special, care nu agaţă blăniţa. Se confecţionează într-o gamă foarte variată de combinaţii de culori şi pe toate mărimile (25-80). Deosebit, faţă de alte pelerine, este faptul că pe partea interioară a spatelui are aplicată o plasă, care are rolul de a împiedica efectul de condens şi astfel, lipirea pelerinei de blăniţă. Ca accesorii se pot purta: şepcuţele cu cozoroc NERO, CRISS, KORRY sau pălăriuţă MOLLY şi un lănţişor cu adresierul.
Blacky

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.