IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

vineri, 24 iulie 2009

NOU

Nou. Lasă-ţi imaginaţia să zboare. Imaginează-ţi o haină creată de tine pentru prietenul tău de companie. Modelul, materialul,dublura, pasmanteria, toate culorile şi nuanţele tale preferate.
Şi acum, trezeşte-te! Este posibil. Trimite-ne visele tale pe adresa de email:euroanimode@gamail.com şi noi le vom transforma în realitate. Vom confecţiona o haină doar pentru prietenul tău de companie, exact cum visezi TU .
Noi îţi trasformăm visul în realitate.

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.