IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

sâmbătă, 17 ianuarie 2009

INFORMAŢII UTILE

Informaţii utile :

  1. Cum se alege mărimea vestimentaţiei? Se măsoară lungimea spatelui de la greabăn până la a doua vertebră de la coadă . Lungimea reprezintă mărimea hăinuţei (mărimile sunt din 5 în 5 cm. respectiv 25,30,35,40,45,50,55,60,65,70,75 , 80).Pentru o mărime adecvată este bine să luaţi şi măsura toracelui . La accesoriile de vestimentaţie sunt trei mărimi : S , M, L . Este recomandat ca de la o vârstă fragedă să fie obişnuit cu hăinuţele şi accesoriile .
  2. Folosiţi un centimetru de croitorie , fără a-l brusca , atunci când îi luaţi măsurile .


  3. Vestimentaţie pentru fiecare anotimp: Animalele de companie sunt foarte sensibile . Pentru fiecare anotimp există hăinuţe , costumaşe , pelerine şi accesorii adecvate .
  4. Vestimentaţia adecvată: Se alege mărimea corespunzătoare , aceasta oferind libertate de mişcare şi asigurând confortul termic . O vestimentaţie mai mică sau mai mare va incomoda şi va crea disconfort .
  5. În pas cu moda: Există parade de modă canină , lansări de colecţii , vestimentaţie pentru fiecare anotimp şi eveniment. Având produse care poartă marca -EUROANIMODE®- veţi fi întotdeauna în pas cu ultimele creaţii şi tendinţe ale modei .
  6. Accesoriile de vestimentaţie: Au un rol important pentru a sublinia eleganţa , distincţia şi a crea un look personal.
  7. Întreţinerea vestimentaţiei: Toate produsele care poartă marca -EUROANIMODE ® -au o etichetă cu pictograme privind întreţinerea (spălare , albire , centrifugare , călcare , etc.)
  8. Certificatul de garanţie: În calitate de producător toate produsele noastre sunt însoţite de un certificat de garanţie declaraţie de conformitate şi de calitate , conform normelor U.E.
  9. Important: Fiecare produs are o etichetă cu : proucătorul , marca, mărimea, pictograme privind intreţinerea şi pe fiecare produs este aplicat prin brodare emblema .Vă rugăm verificaţi ca fiecare produs să conţină aceste elemente .Ele vă certifică că aţi cumpărat un produs de calitate marca EUROANIMODE ®

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.