IMPORTANT!

PENTRU A ACCESA ŞI VIZUALIZA RAPID TOT CE DORIŢI DEPLASAŢI CURSORUL MOUSE-ului PE PARTEA STÂNGĂ LA MENIU ŞI DAŢI DUBLU CLICK PE CATEGORIA DORITĂ. LA FINALUL FIECĂREI PAGINI NU UITAŢI SĂ ACCESAŢI PAGINA ANTERIOARĂ !

vineri, 2 octombrie 2020

Gecuta CLABUCEL

 






Gecuta CLABUCEL este confectionata pentru anotimpul rece din materiale rezistente, in combinatie  de culori, este matlasata,  captusita cu vatelina stratificata, are gluga din polar, se incheie pe piet cu scai (arici) care nu agata blanita, iar dublura este din diferite materiale moi. Se poate purta atat de fetite cat si de baieti. Croiul este in asa fel realizat incat sa permita libertatea de miscare si sa nu creeze disconfort. Este comoda, practica, moderna, asigura confort termic.  Pentru amanunte: marime, culoare, pret, livrare, etc. sunati la tel: 0721403635, 0254515015. Preturi de producator ! Vizitati: http://euroanimode.ro

 

Niciun comentariu:

Sfat

Pentru a vedea mai multe produse la finalul fiecărei pagini se găseşte opţiunea de a vedea postările mai vechi iar pentru a vă întoarce la pagina precedentă puteţi folosi opţiunea de a vedea postările mai noi.
 

Reproducerea textelor este permisă doar în condiţiile legii, cu menţiunea că preluarea integrală a textelor, fără acordul prealabil al autorului, este strict interzisă. De asemenea, preluarea se va face numai cu precizarea exactă şi corectă a sursei.

Imaginile produselor au doar scop orientativ.

Toate materialele prezentate pe site sunt Copyright (C) SC Bordula Euroanimode SRL. Euroanimode (R) TM este o marca inregistrata.